Byt från provprenumeration till betalprenumeration

När den kostnadsfria provperioden går ut förnyas prenumerationen och aktiveras utan din inblandning. Priset för förnyelse av prenumerationen debiteras med din valda betalningsmetod.

I vissa regioner kanske den automatiska övergången till betalprenumeration inte är tillgänglig. Om du inte angav betalningsinformation för efterföljande förnyelse när du prenumererade på den kostnadsfria provperioden, måste du köpa en prenumeration för att se till att dina enheter förblir skyddade.

Så här byter du från provprenumeration till betalprenumeration:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil. Om din enhet är ansluten till ditt My Kaspersky-konto visas din e-postadress här.
  3. I prenumerationsinformationen, klicka på Köp nu.

Webbplatsen som tillhör Kaspersky eller en av våra partners öppnas i standardwebbläsaren. Under köpprocessen anger du den e-postadress som är registrerad med ditt My Kaspersky-konto.

Prenumerationen du köpte aktiveras automatiskt på din enhet.